24-07-2015 | Triumfatorkerk hhg Katwijk bijna klaar

Akoestisch doek tegen de wanden, een klankbord met piepkleine gaatjes erin, alles moet er in de Triumfatorkerk in Katwijk aan meewerken om het gehoor optimaal te maken. Dat moet ook wel, want de kerkzaal moet plaats bieden aan bijna duizend kerkgangers.

Ruim een derde van de kerkzaal is nieuw. Kerkvoogd Dirk Remmelzwaal kan in het dak precies de oude grenzen van de zaal aanwijzen. De van oorsprong gereformeerde Triumfatorkerk bood voorheen plaats aan zo’n 500 mensen.

Maas & Hagoort Lampen voorziet hier in de verlichting.
Bron: www.refdag.nl

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.