26-04-2013 | Joulz Rotterdam

Joulz weet zich verzekerd van een ‘nieuw’ herontwikkeld en duurzaam pand aan het Willemsplein in Rotterdam. Na twintig jaren gevestigd te zijn in het Eneco-gebouw, benadrukt Joulz met deze stap haar duurzame strategie.

Bij de keuze van het pand is Joulz niet over een nacht ijs gegaan. Zo werden Rietmeijer Huisvestingsadviseurs en adviseur Jones Lang Lasalle in de arm genomen voor de juiste adviezen. Projectontwikkelaar LSI neemt het gebouw onder handen en maakt het gebruiksklaar.

Maas & Hagoort Lampen heeft, in samenwerking met TES Installatietechniek uit Rotterdam, opdracht voor het leveren van de decoratieve verlichting.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.