28-06-2013 | Omoda Antwerpen

Omoda Antwerpen is de eerste Belgische winkel van Omoda. De nieuwe winkel heeft een luxe en inspirerende uitstraling, doordat er veel zwart, goud en koper is gebruikt. Schoenentrends zijn direct te herkennen en de winkel is overzichtelijk, wat het shoppen extra plezierig maakt.

In Omoda Antwerpen worden damesschoenen, herenschoenen, tassen en accessoires van bekende merken verkocht. De collectie wordt overzichtelijk gepresenteerd en in de winkel zijn veel speelse elementen aanwezig. Natuurlijk kun je ook in deze winkel dezelfde goede service verwachten als in de Nederlandse winkels en de webshop van Omoda. Omoda is al sinds 2008 actief met een webshop in België, maar nu kunnen klanten ook in de fysieke winkel shoppen.

In samenwerking met de Saman Groep uit Zierikzee heeft Maas & Hagoort lampen een groot deel van de verlichting geleverd.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.