28-08-2015 | Pathé Arnhem

DE NIEUWE PATHÉ ARNHEM GAAT EIND 2015 OPEN!

De verbouwing van Pathé Arnhem is in volle gang! Nog dit jaar, naar verwachting ruim voor de feestdagen, zal deze prachtige nieuwe uitgaansgelegenheid voor Arnhem haar deuren openen. Maas & Hagoort Lampen gaat de verlichting leveren.

9 zalen, breed aanbod, ook in IMAX én met Dolby Atmos
Pathé Arnhem krijgt de beschikking over 9 zalen met in totaal bijna 1.700 stoelen. Eén van de zalen is ingericht met IMAX, voor een overweldigende filmbeleving. Pathé Arnhem wordt de 6e locatie in Nederland waar IMAX te zien is en de eerste in het oosten van het land. Daarnaast worden twee zalen uitgerust met het revolutionaire geluidssysteem Dolby Atmos. Daarbij hoor je het geluid niet alleen overal om je heen, je kunt het ook vóelen!

Pathé Arnhem zal net als de andere Pathé bioscopen een breed aanbod aan films vertonen, inclusief 3D-producties. Daarnaast worden er zeer regelmatig Pathé Events zoals Pathé Ladies Night, het PAC Festival en Pathé Kleuterbios georganiseerd. Ook Pathé Specials zijn te zien: unieke live voorstellingen van onder andere opera, ballet en muziekconcerten.

Nieuw winkelgebied met uitstekende bereikbaarheid en uitgaansgelegenheden
Pathé Arnhem is gelegen in een geheel nieuwe straat met veel winkels en horeca die zich onder andere onder de bioscoop bevinden. De bereikbaarheid is uitstekend door de ligging naast station Arnhem Centraal. Daarnaast is parkeren heel eenvoudig in de nabijgelegen parkeergarage.