29-11-2013 | jeremiasse xxl

Jeremiasse verhuisd naar een nieuw pand in Goes. Het wordt een multifunctioneel gebouw met in totaal ca. 6.400 m² bedrijfsvloer oppervlakte.

De locatie biedt Fiets en Fitness XXL by Jeremiasse de mogelijkheden tot het uitbouwen van “de speciaalzaak van Nederland.” In samenwerking met de A-merken op gebied van fietsen en fitnessapparatuur brengt men leisure, fun, verfrissing, styling en trends onder de aandacht van de eindgebruiker.

Maas & Hagoort Lampen heeft opdracht voor het leveren van de verlichting voor dit project.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.