30-01-2015 | PRA Health Sciences Assen

PRA Health Sciences bouwt op het bedrijventerrein Messchenveld in Assen een laboratorium. Het bedrijf houdt zich bezig met geneesmiddelenonderzoek bij mensen.

Bij PRA Health Sciences Nederland werken 450 mensen verdeeld over de onderzoeksklinieken in Groningen en Zuidlaren en het bioanalyse laboratorium in Assen. Maas & Hagoort Lampen heeft opdracht voor het leveren van de verlichting, waaronder cleanroomruimtes met T5 en PL-verlichting.

Naar verwachting wordt het project halverwege 2015 opgeleverd.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.