31-10-2014 | gebouw BG2 Amsterdam

In opdracht van de UvA wordt het gebouw BG2 op het voormalige Binnengasthuis terrein in Amsterdam gerestaureerd en geschikt gemaakt voor de faculteit Geesteswetenschappen. Het gebouw is een rijksmonument en wordt tezamen met de andere 19e eeuwse paviljoens op het terrein als ensemble beschouwd. BG2 is in de periode 1874-1877 gebouwd naar een ontwerp van A.N. Godefroy en B. de Greef Jzn. Het heeft dienst gedaan als onderdeel van het Binnengasthuis, het voormalige stadsziekenhuis in de Amsterdamse Binnenstad. Het gebouw heeft een oppervlak van ruim 2250 m2.

In samenwerking met Klaver Technisch Bedrijf heeft Maas & Hagoort Lampen opdracht voor het leveren van energiezuinige LED armaturen.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.