70 ondernemers met beperking uit Kenia maken droom waar!

Support

70 jaar bestaan, dat is reden om een unieke actie op te zetten. Maas & Hagoort kijkt verder dan de eigen organisatie, neemt verantwoordelijkheid voor de medemens en steunt daarom het InBusiness programma van Light for the World. Maas & Hagoort levert 3 jaar lang kennis, support en financiële steun, en “adopteert” 70 Keniaanse ondernemers.

Deze ondernemers zijn mensen met een beperking. Zij zijn door sociale uitsluiting niet in staat om (voldoende) inkomen te vergaren. Ze kunnen geen start maken met het verwezenlijken van hun droom. Light for the World helpt hen dit te realiseren. Met de financiële steun van Maas & Hagoort kan deze stichting de groep startende ondernemers uit Kenia helpen bij het opzetten van een eigen bedrijf. Ze hebben stuk voor stuk affiniteit met de elektrotechniek en verlichting. Dat is de link tussen deze Nederlandse lichtexpert en het InBusiness programma van Light for the World.

Kennisdeling tussen deze twee partijen zorgt ervoor dat de ondernemers in spé voldoende inkomen kunnen genereren om ook hun families te onderhouden. Zo wordt niet alleen hun zakelijke positie verstevigd maar wordt ook de sociale integratie bevorderd.

3 jaar lang zal Maas & Hagoort 70 ondernemers uit Kenia supporten. 70 ondernemers met beperking uit Kenia maken droom waar!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.