Alliander wint Architectenweb Award 2023

 

Deze zomer opende netwerkbedrijf Alliander in Amsterdam hun nieuwe regiokantoor. Netbeheerder Liander, technisch specialist Qirion, en aanbieder van integrale energieoplossingen Kenter zijn hier gevestigd. In het gebouw komen werkplaatsen, magazijnen, testruimtes, bedrijfsschool en kantoorruimte samen. Dit alles in een robuuste en circulair gebouwde ruimtes. Alliander heeft bewust gekozen voor duurzaamheid en transparantie. Zo laat Alliander zien hoe zij werkt aan de energietransitie.

In samenwerking met architect De Zwarte Hond architectenDGMR adviseurs, en installateur Croonwolter&Dros hebben wij de verlichting voor het kantoorgebouw, een deel van het werkgebouw en alle terreinverlichting verzorgd.

Vorige week heeft Alliander de ‘Architectenweb Awards 2023’ in de categorie Kantoorgebouw van het jaar gewonnen. Bij de Architectenweb Awards draait het om prijzen in voor architecten relevante categorieën. De prijzen zijn een initiatief van Architectenweb, haar hoofdpartners en haar partners. Wij feliciteren Alliander met het winnen van deze mooie prijs.

Maas Hagoort