Avans ~ Stationsplein Den Bosch

In elk geval voor de komende vier jaar huurt Avans een kantoor aan het Stationsplein. Aan de veiligheid in en om het pand wordt gewerkt.

Vanwege het groeiend aantal leerlingen en de ingrijpende verbouwing van de locatie aan de Onderwijsboulevard, huurt Hogeschool Avans een kantoorpand aan het busstation in Den Bosch. Al in september moeten daar twee opleidingen van start gaan met in totaal maximaal 1500 studenten. Het pand wordt komende maanden omgebouwd tot onderwijslocatie, zodat bij de start van komende studiejaar de opleidingen Commerciële Economie en International Business and Languages er terecht kunnen. De ‘haast’ is ontstaan omdat een locatie die de school eerder op het oog had, niet geschikt bleek.

Om in september te starten, is al begonnen met de verbouwing van het pand, dat eigenlijk een kantoorbestemming heeft. De verbouwingen gebeuren op eigen risico van de school. Vanwege het spoor wordt de gevel aangepast, zodat dat deze brandwerend is en minder geluid door laat. De verlichting van het pand wordt geleverd door Maas & Hagoort Lampen.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.