Bedrijvenbezoek

 

Afgelopen woensdag  18 oktober ontvingen wij eerstejaars commerciële studenten van het Hoornbeeck College Goes voor een bedrijvenbezoek. De presentatie werd verzorgd door een aantal van onze collega’s en tevens alumni van het Hoornbeeck College.

Collega Niels van ’t Hof (sales manager) trapte de presentatie af door de studenten te vertellen over de stappen die hij heeft gemaakt in zijn carrière die hem tot deze functie hebben geleid. Een inspiratie moment voor de studenten over de mogelijkheden die de toekomst hun te bieden heeft. Daarna werd er kort iets verteld over ons bedrijf, wie wij zijn en wat wij doen. Na een korte pauze werd de groep in tweeën verdeeld. Eén groep kreeg een rondleiding door het bedrijf. De andere groep kreeg een presentatie van collega’s Ben Dorst (manager binnendienst/projectmanager) en Hielke Ponsteen (sales engineer). Zij vertelden over de commerciële functies binnen het bedrijf en de manier van werken binnen deze functies. Het hele proces van het maken van een lichtontwerp tot het monteren van de armaturen kwam aan bod. Daarna werden de groepen omgewisseld.

Het was leuk om de enthousiasme en nieuwsgierigheid van de studenten te zien. Met het bedrijvenbezoek hopen wij de studenten van het Hoornbeeck college inspirerende informatie gegeven te hebben.