Biosintrum Oosterwolde

Biosintrum Oosterwolde

Het Biosintrum in Oosterwolde is een volledige nieuwbouw waar een kennis- en innovatiecentrum in komt voor het ontwikkelen van de Biobased economie. Het krijgt een bijzondere Y-vorm. Met deze vormgeving wordt er optimaal gebruik gemaakt van het licht, en de warmte van de zon.

Het gebouw wordt uitzonderlijk duurzaam doordat ze aan de BREEAM eisen voldoen. Dit wordt doorgevoerd in de verlichting, maar ook in elementen van het gebouw. De vloeren worden gemaakt van cacaoschillen, en in de wanden wordt denim van oude spijkerbroeken verwerkt. Het gebouw bestaat voor tachtig procent uit biobased producten. Ook onze verlichting voldoet aan de BREEAM-eisen.

Maas & Hagoort realiseert samen met Installatiebedrijf Bakker verlichting voor heel het Biosintrum. Inbouwarmaturen met DALI regeling, inbouwdownlights en opbouwdownlights worden gerealiseerd.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.