Bouwplaats logistiek binnen project ‘Het Havengebouw’

Als het lichtontwerp en de offerte akkoord zijn zullen wij op locatie of bij Maas & Hagoort een bemonstering van de aangeboden producten verzorgen. Na definitief akkoord gaan we over tot bestelling en tot levering van de producten. Tijdens de uitvoering kunnen wij u extra ondersteunen middels het prefab aanleveren van armaturen, bouwplaatslogistiek, montage of projectmanagement. Zo verzorgen wij de bouwplaats logistiek ook bij het project ‘Het Havengebouw’.

‘Het Havengebouw’ is een kantoorgebouw aan De Ruijterkade in Amsterdam. Het gebouw staat op een prominente locatie aan het IJ. De nieuwe armaturen worden per verdieping gecodeerd aangeleverd in karren waarbij in dezelfde logistieke handeling de oude armaturen op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd door onze eigen transport. Via deze weg zorgen wij er voor dat de oude materialen worden gerecycled.

Om samen met onze partner Terberg Totaal Installaties de oplevering te waarborgen hechten wij veel waarde aan een goed uitvoeringstraject. Onze projectmanagers zorgen voor proactieve communicatie en spreken de taal van alle betrokken partijen in het bouwproces. Samen het project maken is ons doel!