BREEAM certificaat voor DC Ahold – Bleiswijk

Het nieuwe distributiecentrum van Ahold / Albert Heijn in Bleiswijk heeft het BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie oplevercertificaat ontvangen.

Het pand is in september 2020 in gebruik genomen en bezorgd vanuit deze locatie allerlei boodschappen. Het distributie centrum omvat circa 20.000 m2 bedrijfsruimte, circa 2.250 m2 kantoorruimte en een parkeerterrein van circa 30.000 m² voor auto’s en bestelwagens.

Om onze opdrachtgever, VanPanhuis Installatietechniek BV, na oplevering nog verder te ontzorgen hebben wij voor het nieuwe distributiecentrum de juiste bewijslast aangeleverd voor de BREEAM crediteisen van de verlichting.

Een project goed afsluiten is voor u en voor ons belangrijk!

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.