Casambi Pro: nieuwe functionaliteiten

 

Binnen onze lichtoplossingen wordt licht control vaak toegepast. Daarbij gebruiken wij onder andere Casambi als slim lichtregelsysteem. Casambi heeft door de lancering van Casambi Pro nieuwe mogelijkheden. Deze tool is recent beschikbaar geworden en is nog verder in ontwikkeling. Casambi Pro is gemaakt voor het programmeren en beheersen van slimme lichtinstallaties. Deze tool is ontworpen voor grote en complexe projecten, zoals gebouwen in de zorg, onderwijs, bedrijven en overheid. Onze collega Patrick, gecertificeerd Casambi specialist bij Maas & Hagoort, neemt u mee in de mogelijkheden van Casambi Pro.

Maas Hagoort

 

Wat zijn de voordelen van Casambi pro?

Casambi Pro heeft een aantal belangrijke voordelen voor de implementatie van slimme lichtregeling. Patrick vertelt: “Met de mogelijkheden van Casambi Pro gaan wij onze klanten nog beter van dienst zijn. De tool helpt om complexe projecten efficiënter te realiseren. Door Casambi Pro belooft het eenvoudiger te worden om slimme lichtinstallaties te beheersen.” Zo maakt de tool het mogelijk om een digitale replica van een lichtinstallatie te creëren. In de digitale kopie worden wijzigingen eenvoudig aangebracht. Daarnaast biedt Casambi Pro ondersteuning voor geautomatiseerde controlesystemen, zoals schema’s en sensoren.

Casambi Pro heeft onlangs nieuwe functies toegevoegd die de implementatie van slimme lichtregeling verder verbeteren. De nieuwste release 2024-4-30 van Casambi Pro introduceert drie belangrijke verbeteringen: Automatische aanpassing van verlichting d.m.v. daglicht, vereenvoudigde bediening en probleemoplossing.

'Door Casambi Pro belooft het eenvoudiger te worden om slimme lichtinstallaties te beheersen'
Patrick Harthoorn - Casambi specialist
Maas Hagoort

 

De functionaliteiten van Casambi Pro:

Casambi Pro is gemaakt voor complexe verlichtingsinstallaties, ontdek de mogelijkheden:

Wilt u meer informatie over Casambi? Klik hier om verder te lezen, of download onze brochure Casambi.