DE NEDERLANDSE BANK

Aan de Sarphatistraat in Amsterdam is het voormalige rekencentrum van De Nederlandsche Bank (DNB) getransformeerd tot transparant bezoekerscentrum en warm en huiselijk ‘actiekantoor’. Eyecatcher is de filmzaal, met het uiterlijk van grote stapels goudstaven. De bovenliggende kantoorverdiepingen zijn ingericht op activiteitgerelateerd werken. Grote nieuwe vides met bomen
leggen de verbinding tussen de verdiepingen. Een ontwerp van architectenbureau Inbo. De verlichting wordt gerealiseerd door Maas & Hagoort Lampen in samenwerking met ULC Installatiegroep.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.