Duinhof Oost te Cadzand binnen- en buitenverlichting

 

Het nieuwbouwproject Duinhof Oost is een gezamenlijke ontwikkeling van Compagnie Het Zoute, Bax & Van Kranenburg. Het project bestaat uit 60 appartementen, verdeeld over 3 gebouwen en een ondergrondse parkeergarage voor 85 auto’s. Alle appartementen hebben een balkon, enkele een dakterras; appartementen op de begane grond hebben een privétuin.

De stijl, de architectuur
De gebouwen zijn van de hand van de architecten van Arcas Groep uit Knokke-Heist (B).
Lichte, elegante architectuur en woongevels met ruime loggia’s, dakterrassen, veranda’s en balkons. De binnentuinen waaraan de woningen liggen zijn open en licht, in kleur en materiaal.

Maas & Hagoort heeft opdracht voor het leveren van de binnen- en buitenverlichting!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.