ElektroNed event

 

Tijdens de ElektroNed TEAMdag van vorig jaar, is het idee ontstaan om een ElektroNed event te organiseren op onze locatie in Kapelle. Een bijeenkomst waarin aanwezigen nader kennis kunnen maken met Maas & Hagoort en haar diensten. Afgelopen dinsdag 23 januari was het zo ver en vond het ElektroNed event plaats. Verschillende bedrijven uit heel het land waren hierbij aanwezig.

Maas Hagoort
Uitdagende setting

Na een uitgebreid welkom van algemeen directeur Willem-Jan Zwemer hebben wij alle aanwezigen meegenomen in onze visie op de installatiemarkt. Ook werd er dieper ingegaan op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van licht. Hierbij werd een kennissessie verzorgd over slimme lichtoplossingen met Casambi – smart lighting. Als aanvulling op het programma kregen de aanwezigen een uitgebreide rondleiding langs onze verschillende afdelingen zoals Inside Sales, de Sales Engineers, de supportafdeling en uiteindelijk de logistiek. Op deze manier kon iedereen ervaren hoe ons jonge en dynamische team dagelijks werkt aan het leveren van hoogwaardige lichtoplossingen.

Realiseer uw lichtoplossing

Wilt u een lichtplan of advies aanvragen? Of heeft u slimme lichtregeling nodig in uw project en wilt u meer informatie over onze licht control oplossingen met Casambi? Wij helpen u graag met het realiseren van een lichtoplossing, neem hier  contact op.