Eventum in opdracht

Eventum te Bergen op Zoom in opdracht!

Maas & Hagoort heeft de opdracht gekregen om samen met DWT de verlichting te realiseren voor Eventum in Bergen op Zoom. In deze nieuwbouw komt theorie en praktijk samen. Zoomvliet College, ZuidWest TV en Stichting Facilitair Bedrijf zijn van plan een nauwe samenwerking aan te gaan. Dit is voor het Zoomvliet College erg interessant, zo wordt het onderwijs up-to-date gehouden en zijn gelijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de productie- en evenementensector.

In deze sector is licht erg belangrijk. Studenten worden opgeleid tot licht- of geluidspecialist en gaan aan de slag bij podia, festivals en evenementen. Daarom is het belangrijk dat de studenten en leraren worden geïnspireerd door de verlichting van Maas & Hagoort.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.