Gemeentehuis Ermelo

Het gemeentehuis in Ermelo wordt volledig vernieuwd. In het nieuwe gemeentehuis lopen straks de bibliotheek, het steunpunt van de politie en de dienstverlening van de gemeente logisch in elkaar over. Hierdoor zal er meer interactie en levendigheid gecreëerd worden. Volgens de planning kan het gemeentehuis in het voorjaar van 2020 volledig in gebruik worden genomen.

In samenwerking met WSI techniek gaan wij een deel van de decoratieve verlichting leveren. We hopen daarbij een steentje bij te dragen aan het verduurzamen van het gebouw.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.