Heliomare

Heliomare, parel van Heemskerk

Het nieuwbouwproject Heliomare te Heemskerk is een uniek centrum waarin alle diensten rondom kinderen en jongeren met een beperking in één gebouw zijn gecombineerd. In dit gebouw wordt een Multifunctionele Sportaccommodatie met 4 sportzalen, een hydrotherapie bad, revalidatieruimten en een zwembad geïntegreerd. Daarnaast zijn er verschillende vergaderfaciliteiten, een restaurant en is er buiten een grote speelplaats voor kinderen.

Voor de verlichting hebben wij gezorgd. In samenwerking met Terberg is dit project gerealiseerd. De burgemeester noemt het gebouw ook wel ‘de parel van Heemskerk’.

Bent u op zoek naar verlichting voor uw project? Bel dan eens één van onze accountmanagers op, zij helpen u graag verder.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.