Hilvertshof Hilversum

Het winkelcentrum Hilvertshof is gebouwd in 1973, daarmee een van de oudste overdekte, meerlaagse winkelcentra in Nederland en aan een grondige vernieuwing toe.

Samen met eigenaar Kroonenberg Groep bereidt Centrum Projecten een metamorfose van het Hilvertshof voor. Licht, lucht en ruimte zijn daarin de belangrijkste veranderingen. Het winkelcentrum wordt functioneel verbeterd (entree’s, passages, stijgpunten) en uiterlijk getransformeerd naar een modern (stads-) winkelproject. Centrum Projecten verzorgt in samenwerking met winkelmakelaar Kroese en Paternotte ook de volledige verhuur, waarbij de huidige ondernemers een verbeterde plek krijgen en nieuwe, moderne winkelformules worden toegevoegd.

Maas & Hagoort werkt samen met Homij Technische Installaties aan de uitvoering van het verlichtingsplan.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.