Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

De nieuwbouw van de Hogeschool Utrecht is van start gegaan. Met faciliteiten als een fietsenstalling waarin plaats is voor 1200 fietsen, diverse auditoriums en tv- en radiostudio’s zal dit nieuwe gebouw de studenten meer dan alleen klaslokalen gaan bieden. In opdracht van SPARK V.O.F. zullen wij de verlichting gaan leveren. In het ontwerpproces is duurzaamheid een belangrijke factor. Voor Maas & Hagoort houdt dit in dat wij alleen LED verlichting zullen leveren. Hogeschool Utrecht gaat voor BREEAM-excellent. Ze willen niet alleen bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen maar ze willen natuurlijk ook een comfortabel binnenklimaat voor de studenten en docenten.

Samen met SPARK V.O.F. gaan wij intensief samenwerken voor het beste lichtresultaat!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.