Hospice Elim geopend

Hospice Elim is een bijna-thuis-huis waar mensen in de laatste levensfase kunnen verblijven. Elim is gevestigd aan de rand van Moerkapelle, met uitzicht op de weidse polder tussen plaatsen als Gouda en Zoetermeer.

In samenwerking met Jaritech hebben wij een bijdrage mogen leveren met het ontwerp en de levering van de verlichting. Wij vinden het als Maas & Hagoort fijn om betrokken te zijn bij de realisatie van een dergelijk project.

Onlangs was er een virtuele opening waarbij een ieder een eerste indruk op kon doen van de locatie. Deze virtuele opening is terug te zien via onderstaande link:

Virtuele opening Hospice Elim

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.