HZ University of Applied Sciences Middelburg

HZ University of Applied Sciences Middelburg

HZ University of Applied Sciences in Vlissingen is dé persoonlijke hogeschool in Zeeland voor voltijd en deeltijd HBO-opleidingen.  Studenten worden klaargestoomd voor de toekomst.

Deze hogeschool heeft de afgelopen jaren een forse toename gehad in studenten. Daarom is er een nieuwe vestiging bijgekomen in Middelburg. De opleidingen die verhuizen van Vlissingen naar Middelburg zijn techniek, watermanagement, bouwkunde, ICT en technische bedrijfskunde.

Maas & Hagoort heeft het volledige lichtplan gerealiseerd. Samen met Van Dijnsen Installatiewerken is technische verlichting geleverd waaronder inbouwarmaturen, inbouwdownlights, LED panelen, inbouwspots en buitenverlichting. Merken zoals PXF en LUG zijn verwerkt in het lichtplan.

HZ Middelburg, wij wensen jullie veel succes en een fijn schooljaar!

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.