Kennissessie ‘Licht control’

Een draadloos verlichtingssysteem geeft je de mogelijkheid om af te stappen van een traditionele installatie naar een installatie zonder stuurdraden. Dit geeft inzicht in nieuwe mogelijkheden die er anders niet zouden zijn. Het gebruiksvriendelijke ecosysteem Casambi, stuurt verlichting draadloos aan. In combinatie met onze merkonafhankelijkheid wordt het programmeren en de control van lichtinstallaties flexibeler, sneller en goedkoper voor de installateur.

Maas Hagoort

De meeste installateurs zijn bekend met draadloze regelsystemen maar nog niet met Casambi. Omdat wij de eerste eerste implementatiepartner van Casambi in Nederland zijn, zijn wij gestart met het geven van de kennissessie ‘Licht control & Casambi’. Onze accountmanagers nemen onze partners in ongeveer anderhalf uur tijd mee in de wereld van Casambi. Hierbij wordt niet alleen uitgelegd wat licht control en Casambi precies is, maar ook de techniek achter het draadloze besturingssysteem wordt uitgelegd. Aan het einde van de presentatie wordt door middel van een praktische demonstratie laten zien hoe snel en eenvoudig het netwerk daadwerkelijk op te zetten is.

Onze collega Edwin Croes vertelt over zijn ervaringen: ‘Tijdens mijn presentatie vertel ik veel over het Casambi netwerk en de techniek achter het systeem. Het is een actueel thema binnen de markt en ik merk dat installateurs het prettig vinden om hier in kennis op te doen. Men gaat het helemaal interessant vinden wanneer ik de theorie in de praktijk uitvoer door middel van een demonstratie. Het Casambi netwerk is volledig zelf in te richten en heeft veel mogelijkheden en voordelen. En dat is wat onze partners te horen en te zien krijgen tijdens onze kennissessie.’

Wilt u gebruik maken van een kennissessie voor uw bedrijf? Neem via deze weg contact met ons op.