Koedood Dieselservice

Koedood Dieselservice

De nieuwbouw voor Koedood Dieselservice is in 2017 gestart. Deze dealer van motoren voor schepen krijgt een duurzaam en modern kantoor. Ook wij mogen hier onze bijdrage aan leveren. Wij leveren duurzame verlichting want dit project wordt BREEAM gecertificeerd. Dit certificaat laat zien dat het project bijdraagt aan een duurzame omgeving. Dit realiseren wij met armaturen van onder andere het merk AEG. In het nieuwe pand is ruimte voor een kantoor en een verkoopruimte. In samenwerking met DWT gaan wij de verlichting voor Koedood Dieselservice realiseren.

Meer kantoren bekijken die wij hebben verlicht? Kijk dan op de referentiepagina en klik ‘kantoren’ aan.

Koedood Dieselservice 3

Koedood Dieselservice 2

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.