Koningin Máxima opent bedrijf in Klokgebouw Eindhoven

Klokgebouw Eindhoven

Hare Majesteit Koningin Máxima is op vrijdagavond 7 april aanwezig geweest bij de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor van StudyPortals in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. Het Klokgebouw staat symbool voor de transformatie van Strijp-S. Het trotse pand markeert als een imposant uitroepteken de plek waar het kloppende hart van creatief Eindhoven wordt gerealiseerd.

Het Klokgebouw is een bedrijfsverzamelgebouw met meer dan honderd werkruimten in diverse prijsklassen en afmetingen. Het imposante pand herbergt een verzameling aan functies die als kwartiermaker worden ingezet bij de herontwikkeling van Strijp S. Aan de kant van de rondweg biedt PopEI volop oefenruimte en een professioneel podium aan iedereen die met popmuziek en dans bezig is. Direct daaraan grenzend zijn de artiesten- en rockopleiding van het ROC te vinden, een centrum voor urban dance. Ook zijn er productiebedrijven te vinden. Hier is ook de entree van de fitnessformules boven in het gebouw, waar er een hele dag en avond aan de conditie gewerkt kan worden. En op de begane grond hebben diverse organisatoren van festivals, evenementen en concerten inmiddels een fantastische plek gevonden in de cultuurhallen, welke goed zijn voor honderd, maar ook voor 10.000 bezoekers.

De zesde en zevende etage aan de kant van de stad zijn door Maas & Hagoort verlicht! Wij leverden onder andere opbouwarmaturen, opbouwdownlights, LED verlichting en zijn zeer tevreden over het resultaat. Hier kunt u meer projecten bekijken.

Beeld: © Hollandse Hoogte

Koningin Máxima opent bedrijf in Klokgebouw Eindhoven