Langdurige samenwerking met Koopman Transmission

 

Maas & Hagoort en Koopman Transmission hebben al langere tijd een samenwerking voor een breed scala van logistieke diensten. In de tweede helft van 2023 heeft AddContract als inkoopspecialist, Maas & Hagoort ondersteund bij een aantal dossiers om te komen tot een goed marktvergelijk. Dit met als doel om diensten en kosten te toetsen op marktconformiteit. Zo ook voor een van de kosten rondom logistiek.

Consultants bij AddContract, Pim van de Vorst en Peter van Brussel, hebben dit uitgevoerd door een goed en transparant marktvergelijk in de markt uit te zetten. Hierbij is Koopman Transmission als bestaande partij opgenomen samen met andere vergelijkbare spelers. Voor dit marktvergelijk is er gefocust op kwaliteit en op de productlijnen en kosten voor aanvullende diensten.

Commercieel Manager van Koopman Transmission uit Bergen op Zoom, Ricco Luteijn, heeft dit proactief en professioneel opgepakt samen met de directie van Transmission. Hij is met het vergelijk aan de gang gegaan voor Maas & Hagoort. Met als resultaat een uitkomst waar alle partijen zeer tevreden mee zijn. Een mooie meerjarige overeenkomst met dito voorwaarden tussen Maas & Hagoort en Koopman Transmission die recht doet aan de jarenlange samenwerking van de drie betrokken partijen in dit samenspel.