Maas & Hagoort 75 jaar klantdagen

 

Afgelopen donderdag 15 juni heeft de aftrap plaatsgevonden van de verschillende events omtrent ons 75-jarig jubileum. Het was een geweldige start om samen met onze klanten dit mooie moment te vieren. Tijdens deze eerste sessie waren ongeveer 25 projectleiders aanwezig die genoten van een geslaagde dag vol inspiratie. Met boeiende kennissessies en een uitgebreide rondleiding door ons bedrijf heeft een ieder goed kennis kunnen maken met de nieuwe innovaties binnen de installatiemarkt.

Maas Hagoort

Kennissessies

De eerste kennissessie legde de nadruk op innovatie en technologische vooruitgang. BAM Bouw & Techniek nam ons mee in het unieke project “Eemsdelta College”. Binnen dit project wordt de verlichting 100% draadloos aangestuurd door Casambi. BAM Bouw & Techniek deelde alle innovatieve aspecten van dit onderwijsproject. Het resultaat: een besparing van maar liefst 6.000 montage uren. Na een korte pauze en rondleiding was het tijd voor de laatste kennissessie. Deze sessie werd verzorgd door Tridonic/Elpro. Hier werden de projectleiders meegenomen in de voordelen van uitleesbare noodverlichting met Casambi.

"De deelnemers hebben door de kennissessies een sterke indruk gekregen van Maas & Hagoort en onze rol binnen een lichtproject’’
Edwin Croes - Accountmanager Maas & Hagoort

Een uitgebreide rondleiding

Tussen de kennissessies door was het tijd om ons bedrijf van dichtbij te ervaren. De deelnemers kregen een uitgebreide rondleiding langs onze verschillende afdelingen zoals Inside Sales, de Sales Engineers, de supportafdeling en uiteindelijk de logistiek. Het was een unieke gelegenheid voor iedereen om te ervaren hoe ons jonge en dynamische team dagelijks werkt aan het leveren van hoogwaardige lichtoplossingen. Onze collega Edwin Croes vertelt hoe hij terugkijkt op onze eerste 75-jarig jubileumevent: “Het was enorm waardevol om onze klanten een keer op onze locatie te ontvangen. Op deze manier hebben wij iedereen een goede inkijk kunnen geven op welke wijze wij dagelijks werken aan de vele lichtoplossingen. Daarbij was ik aangenaam verrast door de grote opkomst van projectleiders uit alle hoeken van het land. Vol trots kijk ik terug op een geslaagde dag.”

Wij kijken enorm uit naar de volgende jubileum events. Samen vieren wij graag ons 75-jarig bestaan en kijken we uit naar een toekomst vol groei en succesvolle samenwerkingen!