Maas & Hagoort 75 jaar leveranciersdag

 

Afgelopen donderdag 18 april vond het laatste event plaats voor ons 75 jarig jubileum. Een exclusief event voor onze leveranciers. Hierbij hebben wij tientallen leveranciers op ons kantoor in Kapelle mogen ontvangen. Na een uitgebreid welkom hebben wij alle aanwezigen meegenomen in onze visie op de verlichtingsmarkt. Daarnaast deelden wij onze ambities naar de toekomst. Als aanvulling op het programma stond er een ‘Meet & Greet’ ingepland. Een mooi moment voor al onze collega’s om de relaties van de verschillende leveranciers te spreken. Het was een geslaagde middag waarin wij onze relaties hebben meegenomen in onze toekomst.

Maas Hagoort
Afsluiting 75-jarig jubileum

Het afgelopen jaar hebben wij ons 75-jarig bestaan op verschillende manieren als team gevierd tijdens diverse interne activiteiten. Ook voor onze klanten hebben wij een aantal mooie events georganiseerd. Stuk voor stuk geslaagd. Bijeenkomsten waar wij, op een interactieve manier, met elkaar hebben kunnen informeren en inspireren. De leveranciersdag was de laatste van de reeks jubileum events, waarmee wij ook meteen ons jubileum afsluiten.

Namens het hele team van Maas & Hagoort bedankt aan iedereen die dit bijzondere jaar met ons heeft gevierd. Wij kijken uit naar een toekomst vol groei en succesvolle samenwerkingen!

Benieuwd hoe wij uw installatieproject verlichten? U kunt vrijblijvend een offerte of advies aanvragen.