Maas & Hagoort 75 jaar

De geschiedenis van Maas & Hagoort gaat terug naar de jaren ‘40 van de vorige eeuw. Willem Hagoort startte destijds met het ontwerpen en vervaardigen van ‘minimalistische’ armaturen. Fraai en functioneel, en stuk voor stuk kwaliteitsproducten. ‘Verlichting van Aanzien!’ Hagoort Lampen groeide uit tot een begrip en werd een autoriteit op de Nederlandse verlichtingsmarkt. Tot op de dag van vandaag is er binnen en buiten Nederland aandacht voor de ontwerpen en de geschiedenis.

Een rode draad door de geschiedenis is het oplossingsgericht denken. Het zoeken naar vorm en functie. Steeds meer werd Hagoort Lampen betrokken bij het meedenken bij lichtprojecten. Het resulteerde in een fusie met Maas Verlichting. Een Zeeuws bedrijf dat als geen ander wist wat belangrijk was in lichtprojecten. Een bedrijf wat vooral gekenmerkt werd door samenwerking. Sinds de fusie van Maas Verlichting en Hagoort Lampen zette de groei op het gebied van projectverlichting door. Inmiddels is de oude slogan hervormd. Doeltreffend en kernachtig: ‘Samen verlichten wij uw werk’.

Vandaag de dag is Maas & Hagoort gevestigd in Kapelle en staan wij dagelijks klaar voor het ontzorgen en verlichten van projecten door heel Nederland. Met altijd een adviseur bij u in de buurt. Dit jaar vieren wij ons 75 jarig bestaan. Als aftrap van dit feestelijke jaar hebben wij dit eerst als team gevierd. Voor de rest van dit jaar hebben wij diverse activiteiten gepland voor onze klanten om ons jubileum samen met hun te vieren.

Maas Hagoort