Maas & Hagoort in Top 250 Groeibedrijven

Top 250 Groeibedrijven

Na een aantal nominaties voor een FD Gazellen is Maas & Hagoort opnieuw beloond voor de groei van het bedrijf. Met grote trots mogen wij meedelen dat wij door NLGroeit en Erasmus Centre for Entrepreneurship benoemd zijn als één van de 250 snelst groeiende Scale-ups van Nederland. Dit werd recent bekend gemaakt tijdens een evenement van NLgroeit in het bijzijn van Koningin Máxima. Bij deze mooie benoeming hoort een passend keurmerk, welke wij vol trots gaan gebruiken!

Maas & Hagoort heeft veel nieuwe medewerkers aangetrokken en een forse groei heeft gerealiseerd, dat leidde tot de nominatie. Wij leveren daarmee een stevige bijdrage aan de werkgelegenheid in Zeeland, en ook daarbuiten. Met vestigingen in Kapelle en Hoevelaken zet de groei onverminderd voort.

Deze prestatie geeft ons een extra boost om u ook dit jaar verder te ontzorgen. Ons professionele team legt de lat hoog. Vanuit onze locaties in Hoevelaken en Kapelle gaan wij aan de slag om prachtige lichtoplossingen te realiseren.

Samen komen we verder!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.