Maas & Hagoort is ‘Casambi Certified Commissioning Partners 4C’

 

In 2018 behaalde Maas & Hagoort als eerste in Nederland de titel van ‘Official Implementation Partner Casambi’. Dit was de aanleiding om nog een een stap verder te gaan. Wij zijn dan ook trots dat onze collega’s Patrick en Ben nu officieel ‘Casambi Certified Commissioning Partners’ zijn. Ons team heeft nu twee gecertificeerde Casambi (lichtregeling) experts. Patrick en Ben gefeliciteerd met deze prestatie!

Maas Hagoort

Casambi in een Notendop

Wat is Casambi precies? Casambi is een slim, draadloos lichtbesturingssysteem via Bluetooth Low Energy. Casambi biedt een draadloze en intuïtieve bediening van verlichting. Hierdoor kunnen gebruikers de sfeer en functionaliteit van een ruimte makkelijk aanpassen. Bovendien is het Casambi ecosysteem schaalbaar, flexibel en geschikt voor elk project. Casambi maakt slimme licht control: flexibel, sneller en goedkoper. Wilt u meer informatie hoe Casambi in de praktijk werkt? Klik hier om verder te lezen.

‘Casambi maakt de programmering en besturing van licht flexibeler, sneller en kostenefficiënter’
Patrick Harthoorn

Casambi Commissioning Competence Certification (4C)

Casambi expert wordt je niet zomaar. In Nederland zijn er nu vijf. Om het certificaat te behalen wordt de kennis van de deelnemers in Casambi lichtbesturing getest. Tijdens een tweedaagse 4C beoordeling worden technische vaardigheden en het probleemoplossend vermogen getoetst. Onze collega’s Patrick en Ben zijn voor de test geslaagd. Zo zijn zij nu officieel Casambi Certified Commissioning Partners. Onze Casambi experts kunnen u nu nog beter helpen met de implementaties van lichtregeling in complexe installatieprojecten.

Meer informatie over onze licht control oplossingen met Casambi? Klik hier om verder te lezen. Ontdek hoe wij u ondersteunen met slimme lichtregeling in uw projecten.