Maas & Hagoort krijgt opnieuw nominatie FD Gazellen

Maas & Hagoort krijgt opnieuw nominatie FD Gazellen

Dit jaar zijn wij opnieuw genomineerd voor een FD Gazellen! Wij zijn één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook al waren de regels aangescherpt, wij voldeden hieraan. Eén van de eisen waaraan wij moesten voldoen was een minimale omzetgroei van ten minste 20% over een periode van drie jaar. De nominatie is dus een prestatie om trots op te zijn.  Een groot compliment voor ons hele team dat zich dagelijks inzet voor het verlichten van uw werk!

Maas & Hagoort is één van de negen Zeeuwse bedrijven die deze nominatie ontving. Maas & Hagoort is gegroeid op veel gebieden. Zo hebben wij een nieuwe vestiging in Hoevelaken en versterken een aantal nieuwe medewerkers het team. In het afgelopen jaar hebben wij ook veel bijzondere projecten gerealiseerd.

Het is ons, dankzij uw vertrouwen, weer gelukt om de nominatie voor de FD Gazellen op onze naam te schrijven. Extra motivatie om ons in te zetten voor uw projecten. Samen gaan wij voor het beste lichtresultaat.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.