Maas Hagoort Investments BV neemt Luxor Licht over

 

Met de overname van Luxor Licht uit ‘s-Hertogenbosch verstevigt Maas Hagoort Investments haar positie als landelijk lichtspecialist. Beide ondernemingen gaan volledig zelfstandig verder en zullen zich blijven inzetten op kwaliteit en groei met een professionele bezetting van specialisten. Het uitwisselen van kennis en expertise zal beide ondernemingen versterken.

Commercieel directeur Willem Jan Zwemer van Maas & Hagoort: “De overname van Luxor Licht past volledig bij onze (groei)ambities. Door het bundelen van onze expertise kunnen wij onze klanten nú, en in de toekomst, nog beter bedienen. De expertise van Luxor Licht op het gebied van hoogwaardige armaturen voor sportaccommodaties is een waardevolle toevoeging op ons assortiment. Ook de specialismen van Luxor Licht voor cleanroom armaturen en maatwerkarmaturen van uitzonderlijk hoge kwaliteit met IK-waarden volgens de Europese norm EN 62262 bieden grote meerwaarde voor onze klanten.”

Directeur Roeland Reichert van Luxor Licht: ‘’Met Maas & Hagoort als partner zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet. De recente overname zal zeker bijdragen aan verdere groei en professionalisering van Luxor Licht.’’

Wij verwelkomen over en weer veel nieuwe collega’s & klanten. Op weg naar een goede toekomst met duurzaam licht!

Over Maas & Hagoort

Maas & Hagoort is een onafhankelijke lichtexpert. Al 75 jaar bekend met alle facetten van licht. Van advies en het maken van een goedgekeurd lichtplan tot risico overname, programmering en volledige licht control. Ook in de toekomst. Maas & Hagoort gaat verder waar anderen stoppen!

Maas & Hagoort verlicht jaarlijks meer dan duizend projecten door heel Nederland, met altijd een eigen adviseur in de buurt. Op deze manier staat zij naast haar klanten en brengt zij advies uit. Vanuit het hoofdkantoor in Kapelle werken de lichtspecialisten en partners dagelijks aan de meest uiteenlopende lichtprojecten. Altijd volgens de gestelde richtlijnen, geldende normen en de wensen van de klant. 

Vragen? Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Willem Jan Zwemer:

T. 06-20942234

E. zwemer@maashagoort.nl