Maranathakerk Zwijndrecht

De GKV-gemeente uit Zwijndrecht is gestart met haar verbouwplannen. Voor de keuze van een architect is Architektenburo Bikker uitgenodigd een ontwerp te maken en deze te presenteren aan de kerkelijke gemeente. De gemeente heeft besloten het proces te vervolgen met het ontwerp van Architektenburo Bikker..

Het plan

Het plan omvat de uitbreiding en verbouwing van de Maranathakerk. Het kerkgebouw krijgt hierbij extra ruimte en een nieuwe indeling. De oriëntatie van de kerkzaal zal hierbij draaien. Ook zal er extra zaalruimte gecreëerd worden en vindt er een herindeling plaats. Met duurzame, milieuvriendelijke energie wordt het energieverbruik verlaagd en het comfort verhoogd. Dit is waar Maas & Hagoort Lampen in zicht komt, voor het leveren van de energievriendelijke verlichting.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.