Montageproject WEA – Goes

Al meer dan 100 jaar is WEA een begrip in Nederland op het gebied van accountancy en belastingadvies. Met ruim 400 medewerkers behoort WEA tot de top 20 accountantskantoren van Nederland. In 18 verschillende vestigingen verzorgt de organisatie de boekhouding, belastingaangifte en financieel advies voor haar klanten.

In het kantoor in Goes heeft ons montageteam onlangs de oude verlichting verwisseld voor LED armaturen. LED verlichting is kosten- en energiebesparend. WEA Goes is klaar voor de toekomst!

Heeft u interesse in onze montageservice? Neem dan hier contact op met Jaap voor meer informatie

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.