Nationaal bevrijdingsmuseum Groesbeek

Nationaal bevrijdingsmuseum Groesbeek

In september 2019 hoopt het Nationaal bevrijdingsmuseum in Groesbeek haar deuren te openen. Het museum krijgt ook een nieuwe naam: het Vrijheidsmuseum. Het bijzondere dak van de nieuwbouw heeft een 12 meter hoge koepel. De koepel verbeeldt een parachute waarmee geallieerde troepen in september 1944 in Nederland landden.

Samen met Nikkelen Elektro uit Groesbeek leverden wij alle technische verlichting. Onze engineer heeft o.a. opbouwarmaturen, pendelarmaturen en inbouwdownlighters in het lichtplan voor dit museum verwerkt.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.