Nieuw kantoor voor OKE Online

Met het leveren van maatwerk armaturen hebben wij onlangs ons steentje bij mogen dragen in de realisatie van het nieuwe kantoor voor OKE Online | Digital commerce in Genemuiden.

De armaturen zijn tevens voorzien van Casambi: een gebruiksvriendelijk systeem, waarmee verlichting kan worden aangestuurd.

Bent u zelf ook nieuwsgierig naar slimme, draadloze lichtoplossingen voor uw project? Neem een kijkje op de website van Casambi Specialist!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.