Nieuw pand voor De Zeeuwse Verzekeringen

De Zeeuwse Verzekeringen groeit letterlijk uit zijn jas. Zij kunnen niet langer in het mooie monumentenpand aan de Houtkaai blijven. Gekozen is om een nieuw duurzaam kantoorpand op Park Veldzigt in Middelburg te realiseren.

Voor dit project mogen wij in samenwerking met ITN Groep slimme en duurzame verlichting gaan verzorgen. Onderstaand is een prachtige eerste indruk te verkrijgen van het te verlichten project.

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.