Nieuwbouw kantoorpand voor Marthoflex Farmel

Hette bouw is gestart met de nieuwbouw van het kantoorpand voor het uitzendbureau Marthoflex Farmel aan het Ecopark in Emmeloord. Een prachtig project op een mooie locatie.

Martho Flexwerk is al bijna tien jaar een vertrouwde adviseur op het gebied van personeel. Zij werken in diverse vakgebieden. Maas & Hagoort heeft opdracht ontvangen om de verlichting te leveren. R & S Techniek verzorgd voor Marthoflex de installatie.

Kijk hier voor gerealiseerde kantoren.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.