Nieuwe opleidingslocatie voor H2K

H2K is specialist voor brandweeropleidingen, -trainingen en veiligheidsadvisering. De nieuwe, professionele opleidingslocatie in Dordrecht komt dan ook goed van pas om het aanbod verder uit te breiden.

Binnen dit project zijn wij door BMVV Bouwmanagers betrokken geraakt bij het lichtontwerp. Om de juiste invulling te kunnen geven aan een ontwerp stellen wij ons naast lichtleverancier ook graag op als partner. De uitvoering is door Van Dijnsen Installatietechniek en Beveiligingen geheel verzorgd.

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.