Nieuwe verlichting voor Bakkerij ‘Den Soeten Inval’

Een begrip in Goes en omstreken sinds 1882: Bakkerij ‘Den Soeten Inval’. In de ambachtelijke bakkerij, achter de winkel worden elke morgen verse broden en andere lekkernijen gebakken.

Voor locatie ‘’de Opril’’ hebben wij onlangs een lichtplan mogen maken en de verlichting gerealiseerd. Onze engineer vertaalde de wensen van de eindgebruiker in het lichtplan. Het resultaat: een sfeervolle winkel met toekomstbestendige verlichting.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.