Numafa

Hercuton ontwikkelt en bouwt op Bedrijvenpark Hoeksche Waard een kantoor met bedrijfshal voor Numafa. De nieuwbouw heeft een totaaloppervlakte van 3.882 m2 en wordt gerealiseerd op een perceel van 5.500 m2. Het ontwerp is afkomstig van Hercuton, die het project volledig turnkey zal opleveren. De nieuwbouw is voorzien van een betonconstructie en betonnen dakplaten. Het kantoor heeft een oppervlakte van 1.032 m2, bestaat uit drie bouwlagen en wordt uitgevoerd in wit natuursteen-granulaat. De verlichting zal verzorgd worden door Maas & Hagoort Lampen in samenwerking met van Rennes Elektrotechniek. Opvallend aan het ontwerp is het verticale lijnenspel. Het kantoor bevindt zich op de voorgevel van de rooilijn. De bedrijfshal bevindt zich achter het kantoor, zodat vrachtverkeer op eigen terrein kan laden en lossen. Er zijn tevens 65 parkeerplaatsen voor bezoekers en personeel.

Hercuton heeft in de loop der jaren bewezen een betrouwbare en specialistische partij te zijn die opdrachtgevers volledig ontzorgt. Haar conceptmatige turnkey werkwijze leent zich uitstekend voor de realisatie van de nieuwbouw voor Numafa.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.