Oranje-Vrijstaatplein

In Amsterdam Oud-Oost kunt u het Oranje-Vrijstaatplein vinden. Het plein is ontstaan in de 21ste eeuw en is vernoemd naar de gelijknamige kade waar het Stadsloket zich bevind. Op dit moment wordt het Stadsloket volledig gerenoveerd. In samenwerking met Innq Installaties leveren wij de verlichting. Ook verzorgen wij de montage van de armaturen en passen we hier risico overname, als één van onze toegevoegde waardes, op toe. Het grootste gedeelte van de verlichting is decoratief. Dit vereist per armatuur een manier van aansluiten en afpendelen. Voor dit arbeidsintensieve project zet ons montageteam alles op alles om ook hier een topprestatie te leveren!

Onlangs heeft ons montageteam de begane grond, de trouwzalen, het restaurant en de tweede verdieping afgerond. In augustus volgt de eerste verdieping en van het najaar de derde en vierde etage.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.