Project gerealiseerd: Het Rachamhuis

In opdracht van Hans Dingemanse hebben wij een mooie bijdrage mogen leveren aan de realisatie van Het Rachamhuis. Stichting Racham biedt vrouwen een veilige plek waar uit zij een hoopvolle toekomst op kunnen bouwen.

Het woon-leerhuis Racham heeft een centrale ontmoetingsplek waar je ‘op verhaal’ kan komen, waar aandacht voor je is en waar je samen kunt ontdekken welke talenten je hebt. Hier worden nieuwe plannen gemaakt.

Namens Maas & Hagoort gefeliciteerd. Wij zijn blij dat wij hier aan mochten bijdragen!

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.