Project van A tot Z: Schoolgebouw OBC Elst

OBC Elst krijgt een nieuw schoolgebouw! Een mooi duurzaam pand, waar ze nú al trots op zijn. In 2021 is het zover, dan gaan ze verhuizen. Het nieuwe pand wordt gebouwd aan de Vinkenhof in Elst, op de hoek tussen de Bussel en de Papekamp. Het is op dit moment mogelijk om een prachtig inkijkje te krijgen door middel van verschillende impressies via de website van OBC Elst.

Maas & Hagoort werkt op dit moment in samenwerking met Unica van A tot Z mee aan dit project. Naast het leveren van armaturen mogen wij ook de montage gaan verzorgen. OBC Elst is dan ook een schoolvoorbeeld van een verlichtingsproject waarin onze werkwijze in zijn totaal naar voren komt. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Download de whitepaper!

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.