QP AMSTERDAM

Op de Zuidas te Amsterdam bevindt zich Het Atrium-gebouw waarin vele bedrijven gevestigd zijn. In opdracht van QP Amsterdam Property | B.V. en G&S Vastgoed renoveert Vink Bouw in samenwerking met Intersell Het Atrium-gebouw. De upgrading van Het Atrium-gebouw is afgelopen zomer begonnen.

Het Atrium-gebouw bevindt zich aan de Strawinskylaan te Amsterdam en er zijn vele bedrijven gevestigd in het gebouw. Om de opdrachtgever en de gebruiker te ontlasten worden de werkzaamheden voor een groot deel uitgevoerd tijdens de avonduren en in het weekend.

De renovatie omhelst onder meer een grondige upgrade van de tuin, het restaurant, de centrale ontvangstruimte en receptie, de overige gemeenschappelijke ruimten en de klimaatinstallatie. In aanvulling op de renovatie wordt het kantoorgebouw met twee torens van in totaal circa 20.000 m² uitgebreid naar een totaal van circa 54.000 m² kantoorruimte. Maas & Hagoort Lampen mag verlichting leveren voor de eerste verdieping in toren twee. Er wordt toegewerkt naar een Breeam very good label voor het gerenoveerde deel van het Atrium en een Breeam Excellent label voor het nieuwe deel.

QP AMSTERDAM