QP AMSTERDAM

Op de Zuidas te Amsterdam bevindt zich Het Atrium-gebouw waarin vele bedrijven gevestigd zijn. In opdracht van QP Amsterdam Property | B.V. en G&S Vastgoed renoveert Vink Bouw in samenwerking met Intersell Het Atrium-gebouw. De upgrading van Het Atrium-gebouw is afgelopen zomer begonnen.

Het Atrium-gebouw bevindt zich aan de Strawinskylaan te Amsterdam en er zijn vele bedrijven gevestigd in het gebouw. Om de opdrachtgever en de gebruiker te ontlasten worden de werkzaamheden voor een groot deel uitgevoerd tijdens de avonduren en in het weekend.

De renovatie omhelst onder meer een grondige upgrade van de tuin, het restaurant, de centrale ontvangstruimte en receptie, de overige gemeenschappelijke ruimten en de klimaatinstallatie. In aanvulling op de renovatie wordt het kantoorgebouw met twee torens van in totaal circa 20.000 m² uitgebreid naar een totaal van circa 54.000 m² kantoorruimte. Maas & Hagoort Lampen mag verlichting leveren voor de eerste verdieping in toren twee. Er wordt toegewerkt naar een Breeam very good label voor het gerenoveerde deel van het Atrium en een Breeam Excellent label voor het nieuwe deel.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.