Renault Veenendaal

Renault Veenendaal

Bochane groep is officieel dealer van Renault en heeft verschillende vestigingen verspreid over het hele land. Naast hun autoshowrooms beschikken zij over een universeel schadebedrijf, een leasemaatschappij en een autoverhuurbedrijf. U kunt Bochane herkennen aan hun persoonlijke aandacht voor de klant!

Al eerder hebben wij diverse vestigingen van Bochane voorzien van verlichting. Nu is de showroom in Veenendaal volledig vernieuwd en is het pand voorzien van nieuwe showroomverlichting volgens Renault concept. De luxe uitstraling van het pand en de verlichting van Maas & Hagoort maakt het helemaal af!

Hieronder ziet u het resultaat op een timelapse.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.